Warzywa w cieście francuskim

4.5 (186 ocen)

  • 10 min

Potrawa jest łatwa do wykonania i przepyszna

  • 10 min

Składniki:

  • - ciasto francuskie, brokuł, kalafior, groszek, kukurydza, fasolka szparagowa, pietruszka, ser żółty, majonez, keczup, pierz mielony, papryka czerwona słodka, sól, pieprz cayenne, musztarda
Wystaw ocenę:

4.5 (186 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Warzywa w cieście francuskim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gotowe ciasto francuskie pokroić w kwadraty, wyłożyć brokuł, kalafior, groszek, kukurydzę, fasolkę szparagową, pietruszkę, ser żółty. Przyprawić solą, pieprzem, papryką słodką. Sos można zrobić z keczupu, majonezu, musztardy i przypraw do wyboru. Można też dodać mięso mielone lub pieczarki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować