Tradycyjne kotlety schabowe

0 (0 ocen)

  • 30 min

Tradycyjne regionalne kotlety schabowe często u mnie goszczą na stole.

  • 30 min

Składniki:

  • 4 kotlety schabowe bez kości
    2 jajka
    bułka tarta
    olej rzepakowy
    pieprz kolorowy
    sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Kotlety

Tradycyjne kotlety schabowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Schab umyć i osuszyć, po czym cienko rozbić. Natrzeć solą oraz pieprzem.
  • 2. Panierować w jajku oraz bułce tartej.
  • 3. Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięso Olej Pieprz Schab Sól Wieprzowina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować