Tatar z wędzonego pstrąga

4.49 (178 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszny

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - pstrąg wędzony: 1 sztuka
    - oliwki czarne: 5 sztuk
    - natka pietruszki świeża posiekana: 1 łyżka
    - sól: 0.25 łyżeczki
    - pieprz kolorowy: 0.25 łyżeczki
    - cytryna: 0.5 sztuki
    - olej lniany: 1 łyżka
Wystaw ocenę:

4.49 (178 ocen)

Zobacz również:

Ryba Przystawki

Tatar z wędzonego pstrąga - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwając ości. Siekamy dość drobno.
  • 2. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . Doprawiamy solą ,pieprzem świeżo mielonym kolorowym ,sokiem z cytryny i olejem lnianym .Oliwki czarne siekamy dodajemy do tatara.
  • 3. Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Boże narodzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować