W tej tarcie każdy znajdzie kawałek nieba dla siebie, gdyż łączy ona smak czekolady, puszysty i lekki jak chmurka krem o delikatnym smaku oraz świeże i jędrne owoce. Powstała z połączenia kilku przepisów i mojej inwencji twórczej. Polecam!
0 (0 ocen)
Porady
1.Kremówkę polecam firmy Debic (występuje w wersji słodzonej z aromatami przez co już nie trzeba dodawać cukru wanilinowego do ubijania, a smak będzie ciekawszy) 2.Zamiast likieru kawowego latte macchiato można użyć likieru z białej czekolady 3.Żeby skrócić czas wykonania przygotowane ciasto na spód można włożyć do zamrażarki zamiast do lodówki. 4. Uwaga! Likier należy wlewać po kropelce,gdyż krem może się zważyć 5. Borówki można zastąpić dowolnymi owocami
Komentarze