Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony z kiełbasą

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 3 szt
kiełbasa zwyczajna 40 dag
włoszczyzna 0.20 dag
pieprz
czosnek
bulion 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z kiełbasą

Do wywaru z jarzyn dajemy kiełbasę, czosnek, ziele angielskie i liść laurowy. Gotujemy 20 minut. W oddzielnym garnku gotujemy pokrojone w plastry buraki. Kiedy się ugotują łączymy z wywarem. Podajemy z jajkiem i kiełbasą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak