Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z gołąbkowych resztek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Farsz: 1 duża garść farszu do gołąbków
kapusta 1 środek kapusty po obraniu z liśc
przyprawa uniwersalna
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Porada

Jest to sposób na wykorzystanie resztek kapusty od gołąbków.

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z gołąbkowych resztek

Pozostały środek kapusty (są to pozwijane małe listki których nie zużyjemy do zawijania gołąbków) dogotować w osolonej wodzie, gdy zmiękną osączyć je z wody i drobno pokroić.
Dodać do pozostałego farszu do gołąbków, doprawić do smaku i ugnieść łyżką.
Z masy formować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce i smażyć na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 14.03.2017 09:10
fajny pomysł
Bernadeta1 10.03.2017 14:33
na pewno smaczne takie takie gołąbkowe kotleciki
mirosława4 10.03.2017 12:17
bardzo dobre
katarzynka455 10.03.2017 12:01
Dziękuję baaaardzooo :)))
ilka01 10.03.2017 10:42
super propozycja :)
Bożena Matuszczyk 09.03.2017 20:57
I powstało apetyczne danie ;)
olkaaa 09.03.2017 20:27
jeszcze nie próbowałam
agnieszka214 09.03.2017 19:55
Takie są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak