Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowo-cebulowa
Można dodać kilka łyżek śmietany.
Podajemy z grzankami albo groszkiem ptysiowym.
Smacznego!
cebula biała | 4 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
cukier | 1 łyżeczka |
mąka | 2 łyżeczki |
wywar warzywny | 4 szklanki |
serek topiony śmietankowy duży | 1 szt |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
szczypiorek posiekany | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: