Przepis i sposób przygotowania na: Szybka pizza na cieście francuskim
Kroki postępowania
Pieczarki obrać i pokroić w plasterki.
Cebulę i pieczarki podsmażyć na maśle z dodatkiem soli ziołowej.
Piec ok. 15 minut w 180 stopniach.
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula biała | 1-2 sztuki |
pieczarki | 200-300 gram |
passata pomidorowa | 70 ml |
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat | 1 łyżeczka |
boczek wędzony | 10 plasterków |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
ser żółty | 250 gram |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
masło klarowane | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: