Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń jaglany bananowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jaglana 1/2 szk
mleko 2 i 1/2 szk
miód 2 łyżki
banan 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń jaglany bananowy

Kaszę jaglana przepłukać zimną wodą, następnie przelać gorącą i zagotować do miękkości w 1 i 1/2 szklanki mleka. Do kaszy dodać miód, banana i szklankę mleka. Całość zblendować na jednolity i gładki budyń.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolina 06.08.2022 17:54
Bardzo to było smaczne:)
TyTaN 12.03.2017 08:19
Wypróbuję
Diana Rusiłowicz 26.02.2017 00:25
Rewelacja!
Janina 21.02.2017 15:56
Fajny pomysł;))
Ania321 21.02.2017 11:37
muszę wypróbować, wygląda bardzo smacznie :)
Mniam 21.02.2017 11:21
Bardzo lubię takie desery z kaszy jaglanej.
marzut 21.02.2017 11:13
Fajny przepis
Futka 21.02.2017 11:06
Pyszny i zdrowy budyń :)
AZgotuj 21.02.2017 11:04
Z chęcią bym spróbowała:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak