Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak faszerowany

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurczak 1 sztuka
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1 opakowanie
mięso mielone 500 gram
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 1 opakowanie
brokuł 1 sztuka
marchew 2 sztuki
bulion warzywny 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak faszerowany

Kroki postępowania

1
Kurczaka myjemy, luzujemy kości .
Krok 1 - Kurczak faszerowany foto
2
Mięso mielone doprawiamy przyprawą i dokładnie wyrabiamy
Krok 2 - Kurczak faszerowany foto
3
Kurczaka napełniamy mięsem mielonym. Dokładnie zszywamy.
Krok 3 - Kurczak faszerowany foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 08.03.2017 18:56
pięknie upieczony
Bożena Matuszczyk 08.03.2017 16:40
Smakowicie nafaszerowany kurczak.
edytazaw89@wp 01.03.2017 22:08
Wygląda pysznie
halina17 01.03.2017 17:58
Dobry kurczak faszerowany.
Konczi 01.03.2017 12:57
bardzo fajny kurczaczek
Futka 01.03.2017 12:45
Smakowity kurczak :)
Justi2401 01.03.2017 12:08
Bardzo lubię tak przygotowanego kurczaka :)
agaK. 01.03.2017 11:52
Smakowity jest:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak