Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś parmezanem opruszony :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia 200 gram
masło 1 łyzka
parmezan starty 1 łyzeczka
zioła 1\3 łyzeczki
sól i pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś parmezanem opruszony :)

Łososia obsypujemy ziołową przyprawa , solą i pieprzem -umieszczamy na folii aluminiowej. Na łososia nakładamy wiórki masła zwijamy i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. pieczemy 15 minut . Po upieczeniu obsypujemy startym Parmezanem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 03.03.2017 16:31
wygląda pysznie
cookingangelika 03.03.2017 11:38
pychota, prosto i smacznie
Renataj 28.02.2017 21:24
Bardzo lubię łososia w prostym wydaniu - tak bez udziwnień i przedobrzenia:)
MarysiaB 28.02.2017 20:37
fajna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak