Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Avokado zapiekane z orzechami włoskimi i Gorgonzolą :)

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

awokado 0,5 sztuki
orzechy włoskie 3 sztuki
ser pleśniowy typu gorgonzola 1 łyżka
sól i pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Avokado zapiekane z orzechami włoskimi i Gorgonzolą :)

Avokado kroimy na 2 połówki-wyciągamy pestkę . Do połówki wkładamy pokrojone na mniejsze kawałki orzechy oraz Gorgonzolę. Oprószamy solą i pieprzem świeżo zmielonym . Avokado wstawiamy do piekarnika i zapiekamy 15 minut w 180 stopniach-do momentu aż ser się delikatnie rozpuści. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 23.02.2017 19:57
pychotka mniam mniam
Madzai 23.02.2017 10:18
Bardzo smakowite
Renata9 22.02.2017 21:45
Pyszne śniadanko
magdow 22.02.2017 21:17
smakowity przepis ;]
Wafelek2601 22.02.2017 21:13
Bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak