Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 filety
natka pietruszki ok 1/2 pęczka
ser żółty ok 1/2 szkl startego
jajko 1-2 szt
papryka mielona
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe

Mięso umyć, osuszyć i przekroić na dwa płaty każdy filet. Lekko rozbić,oprószyć solą i pieprzem z obu stron.
Natkę pietruszki drobno pokroić. Mięso oprószyć od środka papryką, obsypać serem( można dodać więcej) i obsypać pietruszką.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 23.02.2017 11:06
dziękuję bardzo:)))
Iwusia 22.02.2017 22:01
ależ soczyste mięsko
anka1988 22.02.2017 21:46
często robię je na obiad
cukiereczek 22.02.2017 17:11
domowy smak
Janina 22.02.2017 17:08
Smaczny obiadek;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak