Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz z azjatyckim aromatem
moczymy i kroimy w paski, łączymy z resztą. W półmisku układamy naprzemiennie rybę oraz farsz. Chłodzimy.
filet z dorsza | 1/2 kg |
mąka pszenna | 2 szklanki |
mleko | 3 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryczka chili | 1 sztuka |
marchew | 4 sztuki |
por (biała część) | |
grzyby mun | 10 sztuk |
bambus pędy | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sos chili | 1 łyżka |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: