Przepis i sposób przygotowania na: Zarzucajka
Kroki postępowania
Smacznego :)
żeberka wieprzowe | 600 gram |
golonka wieprzowa | 1 szt (bez skóry i kości) |
boczek wędzony | 300 gram |
ziemniaki | 60 dkg |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
mąka pszenna | 1 czubata łyżka |
sól | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka ziarenek |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: