Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wafle z masą kajmakową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masa kajmakowa 1 puszka
masło 100 gram
wafle tortowe 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Wafle z masą kajmakową

Masło należy utrzeć mikserem, dodawać stopniowo łyżką masę krówkową i dalej ucierać. Gotową masą należy przekładać suche wafle, wstawić do lodówki. Po kilku godzinach, gdy masa dobrze stężeje kroimy na kawałki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 24.01.2017 00:11
Zawsze dobre.
iskierka.ag 23.01.2017 23:25
Pyszności :) Na pewno skorzystam z przepisu :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak