Składniki:
1,5 l bulionu warzywnego | |
3 duże bataty | |
2 cebule | |
4 ząbki czosnku | |
2 łyżki masła orzechowego | |
2 limonki | |
1 duża chili (lub więcej) | |
parę liści świeżej kolendry | |
garść orzeszków ziemnych | |
sól | |
olej rzepakowy |
1,5 l bulionu warzywnego | |
3 duże bataty | |
2 cebule | |
4 ząbki czosnku | |
2 łyżki masła orzechowego | |
2 limonki | |
1 duża chili (lub więcej) | |
parę liści świeżej kolendry | |
garść orzeszków ziemnych | |
sól | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: