Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i kiełbasą
Kroki postępowania
Nakryć i wstawić do gorącego piekarnika na 30 minut.
Po tym czasie wlać roztrzepane jajka i zapiekać jeszcze 10-15 minut pod przykryciem.
ziemniaki | 500 g |
pieczarki | 500 g |
papryka czerwona | 1 duża |
cebula biała | 2-3 duże |
kiełbasa śląska | 400 g |
jajko | 4-5 szt. |
ser żółty | 150-200 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
przyprawa w płynie | |
zioła |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: