Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 250 g
marchew 1 szt
por (biała część) 1 sz5t
chrzan 1 łyżeczka
majonez 1 łyżeczka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem

Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno. Marchew obieramy, ścieramy po połowie na dużych i małych oczkach tarki do jarzyn.
Pora kroimy w cieniutkie talarki. Do miski przekładamy wszystkie warzywa. Mieszamy.
Dodajemy chrzan oraz majonez (można zastąpić jogurtem naturalnym), doprawiamy do smaku solą i pieprzem - mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 11.01.2017 19:36
bardzo smaczna
bertpvd 10.01.2017 21:40
przepięknie podane i zapewne bardzo smaczne
norweska20 10.01.2017 21:25
smakowicie podana :)
adelajda 10.01.2017 21:25
Do drugiego dania pycha :)
IKrakowianka 10.01.2017 20:57
apetyczna
Olga_SK 10.01.2017 20:47
Pyszny dodatek do obiadu :)
ilka01 10.01.2017 19:52
pyszności :)
Marta1986 10.01.2017 19:13
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak