Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg pieczony z pergaminie z marchewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 4 sztuki
marchew 6 sztuki
ziele angielskie 3 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 8 sztuk
czosnek 2 ząbki
cytryna 8 plasterków
sól 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg pieczony z pergaminie z marchewką

Pstrąga umyć, wytrzeć papierowym ręcznikiem. Posolić. Naciąć. Przełożyć na pergamin i włożyć do wnetarza plastry cytryny. Dodać startą marchewkę wymieszaną ze zmiażdzonym czosnkiem. Piec w 200 stopniach ok 30 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 06.01.2017 00:29
pyszna rybka
Jadwiga/Jaga85 05.01.2017 19:05
super pomysł!!
Konczi 05.01.2017 17:42
pyszna propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak