Przepis i sposób przygotowania na: Fasolkowa tarta na razowym spodzie
Kroki postępowania
Gotowe spoiwo wylewamy na podpieczony razowy spód.
mąka pszenna | 12 dag |
mąka razowa | 12 dag |
margaryna | 12 dag |
jajko | 1 sztuka |
woda | 1 łyżka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
fasola szparagowa | 30 dag |
jajko | 2 sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
ser biały | 3 łyżki |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
szynka | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: