Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki piernikowe z orzechami i migdałami
Kroki postępowania
Dodajemy też skórkę pomarańczową suszoną.
POLECAM!!!
margaryna | 12.5 dkg |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier brązowy | 1/2 szklanki |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
kakao | 1 łyżka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 szt |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżka |
rodzynki | |
orzechy włoskie | |
migdały grubo pokrojone | |
skórka pomarańczowa | 2 łyżeczki |
marmolada | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: