Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jaglana z pokrzywą
Kroki postępowania
Ser feta i paprykę kroimy w kostkę, a szczypiorek drobno siekamy
Danie porcjujemy i podajemy.
kasza jaglana | 1 szklanka |
młoda pokrzywa | 1 litrowy garnuszek |
filet z kurczaka | 1 podwójny |
ser feta | 50 gram |
szczypiorek | pęczek |
jajko | 4 sztuki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 7 połówek, marynowana |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól do smaku | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: