Przepis i sposób przygotowania na: Niezawodna pizza
Kroki postępowania
Po wyjęciu posypujemy ją natką pietruszki i podajemy.
mąka | 40 dag, chlebowa |
olej | 4 łyżki |
mleko | 180 ml |
drożdże | 4 dag |
sól | 1/4 łyżeczki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
cukier | 1/2 łyżeczki |
jajko | 2 sztuki |
jajko | do smarowania |
przyprawy | do pizzy |
pomidorki koktajlowe | kilka |
mozzarella w kulce | 1 kulka |
pieczarki | 8-10 sztuk |
sos pomidorowy | 4 łyżki |
olej | |
natka pietruszki | do posypania |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: