Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z cieciorka i sałatka
Cieciorkę odsączamy na sitku.
Design: wszystkie składniki mieszamy, zostawiamy na 10 minut.
Sałatę i pomidory kroimy na kawałki. Polewamy gotowym desingem
mięso mielone wieprzowe | 200 gram |
jajko | 1 sztuka |
otręby żytnie | 3-4 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
cieciorka konserwowa | 5-6 łyżek |
sałata lodowa | 3-4 liscie |
pomidorki koktajlowe | 5-6 sztuk |
sok z cytryny | 1/2 łyżeczki |
musztarda | 1 łyżka |
olej lniany | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: