Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z avocado i pomidorem
Oliwę z oliwek mieszamy z łyżeczką soku z cytryny i szczyptą cukru. Dodajemy szczyptę ziół do sałatek.
Polewamy sosem sałatkę i od razu podajemy.
rukola | 200 g |
avocado | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
ser sałatkowy | 100 g |
słonecznik łuskany | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat | 2 łyżeczki |
cukier | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: