Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybkie mini hot-dogi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 szt
pieczarki 6 szt
ser żółty 2-3 plasterki
ketchup do smaku
sól i pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
kapusta kiszona 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Szybkie mini hot-dogi

1. Kapustę kiszoną ugotować i przyprawić do smaku. Pieczarki pokroić, udusić z odrobiną wody, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
2. Bułkę przekroić wzdłuż nacięcia, na dwie połówki. Zrobić w nich lekkie wgłębienia.
3. Bułki nadziać ugotowaną kapustą, a następnie pieczarkami.
4. Na wierzch nałożyć plasterki sera pokrojone w paski, posypac ziołami prowansalskimi. Włożyć do microvave na 2 min. Polać ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 02.12.2016 15:57
i można się najeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak