Składniki:
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
por | ok 3 cm |
ziemniaki | 6 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda zimna | 2 litry |
fasolka szparagowa | 10 szt |
różyczki brokuła | 4-5 szt |
kalafior | 4-5 szt |
sól i pieprz | do smaku |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
por | ok 3 cm |
ziemniaki | 6 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda zimna | 2 litry |
fasolka szparagowa | 10 szt |
różyczki brokuła | 4-5 szt |
kalafior | 4-5 szt |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: