Przepis i sposób przygotowania na: Kostka bounty
Kroki postępowania
Murzynka pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku około 30 -35 minut do suchego patyczka.
Gotową polewa dekorujemy ciasto.
Ciasto wstawiamy do lodówki na około 3 -4 godziny.
margaryna | 250 g |
cukier | 1 szklanka 250 ml |
woda | 125 ml |
kakao | 4 łyżki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
jajko | 6 szt |
masło | 200 g |
śmietana kwaśna | 1 szklanka około 330g |
wiórki kokosowe | 250 g |
cukier | 1/2 szklanki |
czekolada mleczna | 2 tabliczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: