Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej po włosku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
marchew 1 sztuka
kukurydza w puszce 1/2 puszki
oliwa 2 łyżki
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1 opakowanie
szczypiorek 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej po włosku

Z kapusty wykrawamy białą część, następnie drobno szatkujemy.
Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Do miski wlewamy oliwę i dodajemy sos do sałatek włoski.
Następnie dodajemy marchewkę, kapustę kukurydzę i posiekany szczypiorek.
Mieszamy, odstawiamy na pół godziny żeby "przegryzło"
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 06.11.2016 12:09
bardzo fajna
Madzai 03.11.2016 10:37
Bardzo lubię :)
MonikaW 02.11.2016 16:21
pyszna musi być
Konczi 02.11.2016 15:40
Świetne połączenie smaków - uwielbiam :)
Motorek 02.11.2016 13:58
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak