Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z masą budyniową z orzechami
Kroki postępowania
Smacznego :)
jaja | 5 sztuk |
mąka pszenna | 0,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
sól | szczypta |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mąka pszenna | 3 lyzki |
mąka ziemniaczana | 3 łyzki |
mleko | 3 szklanki |
sok z cytryny | 0,5 sztuki |
cukier | 0,5 szklanki |
margaryna | 250 g |
alkohol | ewentualnie |
orzechy włoskie | |
margaryna | |
cukier |
woda | 3/4 SZKLANKI |
herbata | 1 TOREBKA |
cukier | 2 ŁYZKI OKOŁO |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: