Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z porem i natką pietruszki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 200 g
jajka ugotowane na twardo 6 sztuk
majonez 2-3 łyżki
sól do smaku
natka pietruszki 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z porem i natką pietruszki

Ugotowane wcześniej jajka obieramy ze skorupek i kroimy w niezbyt dużą kostkę.

Pory myjemy i kroimy w ćwierć plastry (lub pół plastry, jeśli pory są drobne), wrzucamy je do pokrojonych wcześniej jajek.

Następnie dodajemy majonez oraz posiekaną natkę pietruszki i dokładnie mieszamy.

Doprawiamy do smaku solą i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 18.11.2016 08:44
dobra pasta
Ewelina1991 17.11.2016 08:53
bardzo dobra pasta
Krystyna32 17.11.2016 08:02
smaczna pasta
Iwusia 16.11.2016 23:49
zapowiada się bardzo smacznie :)
Wafelek2601 16.11.2016 22:52
Super pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak