Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z owocami morza i zielonym groszkiem
Wrzucamy mrożone owoce morza, grosze, posiekany tymianek i gotujemy ok 15-20 min, aż owoce morza będą miękkie. Doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego!
ryż do risotto | 200 g |
cebula | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
białe wino | 100 ml |
bulion warzywny | 0,5 l |
owoce morza | 1 paczka 0,5 kg (mrożone) |
posiekane listki tymianku | 1 łyżka |
groszek mrożony | 0,5 szklanki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: