Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka na piwie
Kroki postępowania
2.
Dodać musztardę i paprykę. Wymieszać, krótko smażyć żeby nie przypalić papryki.
mięso gulaszowe z indyka | 600 gram |
smalec | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżeczka |
marchewka | 2 sztuki |
ząbek czosnku | |
piwo jasne | 3/4 szklanki |
bulion warzywny | 2 szklanki |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: