Składniki:
zacierka | tarhonya 80 gram |
oliwa | 4 łyżki |
ogórek gruntowy | 1-2 |
fasola czerwona z puszki | 2-3 łyżki |
pomidory | 2 |
koperek | pęczek |
majonez | 2-3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz |
zacierka | tarhonya 80 gram |
oliwa | 4 łyżki |
ogórek gruntowy | 1-2 |
fasola czerwona z puszki | 2-3 łyżki |
pomidory | 2 |
koperek | pęczek |
majonez | 2-3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: