Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti bolognese z dodatkiem papryki
Makaron gotujemy według przepisu podanego na opakowaniu. Odcedzamy i podajemy z sosem.
makaron spaghetti | 1 opakowanie |
papryka żółta | pol szt |
papryka zielona | pol szt |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 2 zabki |
natka pietruszki | 1 lyzka |
wołowina mielona | 30 dag |
sos pomidorowy | 1 duzy sloik |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: