Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/4 glowki
marchew 1 szt
jabłko 1 szt
kukurydza w puszce 1/4 puszki
sok z limonki 3 lyzki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
oliwa 3 lyzki
cukier drobny 1 lyzeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę myjemy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Marchew i jabłko obieramy i również ścieramy na grubych oczkach. Dodajemy oliwę, sok z limonki, przyprawiamy do smaku pieprzem i sola i mieszamy. Podajemy jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 04.10.2016 23:54
wspaniała
Wafelek2601 04.10.2016 19:50
Bardzo smaczna
benka 04.10.2016 18:29
Jaka kolorowa i na pewno smaczna.
Aleksandra/Olcia 04.10.2016 17:25
uwielbiam takie surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak