Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
cebula czerwona 1 szt
papryka czerwona 1 szt
ogórki konserwowe 2 szt
ryż 1 szkl
majonez 1 łyżka
sól i pieprz 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z tuńczykiem

Ryż gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Do miski wrzucamy odsączonego tuńczyka. Cebulę, paprykę i ogórki kroimy w kostkę. Łączymy z tuńczykiem i ryżem. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak