Przepis i sposób przygotowania na: Warzywna sałatka z marynowanymi pieczarkami i chrupiącym boczkiem
Kroki postępowania
Pieczarki odsączyć z zalewy, a jeśli pieczarki są duże przekroić na połowę.
pieczarki marynowane | 300 g |
ziemniaki | 3 |
marchew | 4 |
seler | 1/2 szt |
por | 1 |
boczek wędzony | 240 g |
ząbek czosnku | 1 |
natka pietruszki | 1 pęczek |
majonez | 5-6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: