Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

wątróbka drobiowa
cebula biała
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
fasolka szparagowa
cukier

oraz

olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa z fasolką szparagową

Wątróbkę umyć ,usunąć błonki, osuszyć ,pokroić na porcje.

Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć .

Fasolkę umyć ,podzielić na pół i ugotować w wodzie z dodatkiem cukru.

Wątróbkę usmażyć, następnie posolić i oprószyć pieprzem,wymieszać z podsmażoną cebulką i fasolką .

Podawać na ciepło.

SMACZNEGO !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 22.09.2016 20:39
smaczne połączenie
Ania321 22.09.2016 16:10
Apetyczne danie :)
kd045 22.09.2016 13:28
super pomysł
Mniam 22.09.2016 12:29
Musi być bardzo smaczna :)
Futka 22.09.2016 11:56
Pyszne i pożywne połączenie D
AZgotuj 22.09.2016 11:39
pyszne połączenie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak