Składniki:
mąka żytnia | 21/2 szklanki |
jaja | 3 szt. |
maślanka | 1 szklanka |
olej | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
cukier brązowy | 1 szklanka |
twaróg | 50 dag |
kwaśna śmietana | 5 łyżek |
cukier puder | 3 łyżki |
rabarbar | 2 szklanki |
mąka żytnia | 21/2 szklanki |
jaja | 3 szt. |
maślanka | 1 szklanka |
olej | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
cukier brązowy | 1 szklanka |
twaróg | 50 dag |
kwaśna śmietana | 5 łyżek |
cukier puder | 3 łyżki |
rabarbar | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: