Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej 2

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
cebula 1 szt
jabłka 2 szt
olej 2 łyżki
cukier
Pieprz kolorowy Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej 2

Kapustę młodą należy odcisnąć trochę ze soku i posiekać. Cebule obrać, opłukać i pokroić w drobną kosteczkę.
Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach.
Wszystkie składniki wsypać do miski i przemieszać. Polać olejem i doprawić do smaku cukrem i pieprzem, wszystko dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Futka 19.09.2016 11:48
Uwielbiam :) Pyszna i zdrowa suróweczka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak