Składniki:
filet z dorsza | 6-7 kawałków |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
koperek | 1/2 natki |
sól | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szklanki |
jajko | 2 szt. |
olej do smażenia |
filet z dorsza | 6-7 kawałków |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
koperek | 1/2 natki |
sól | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szklanki |
jajko | 2 szt. |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: