Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z serc drobiowych z boczkiem i pieczarkami w pomidorach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serca drobiowe 500 gram
pieczarki 300 gram
boczek wędzony 200 gram
pomidory krojone z puszki 2 sztuki
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
pieprz
sól
oregano
oliwa
kasza jaglana 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc drobiowych z boczkiem i pieczarkami w pomidorach

Boczek usmaż na oliwie dodaj serca, smaż chwilę , dodaj pieczarki pokrojone w ćwiartki orak cebulę w kostce. Dodaj przyprawy. Całość zalej pomidorami duś 30-30 minut. Podawaj z kaszą jaglaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 13.08.2016 13:16
takie potrawy lubię
Urszula Świeca 12.08.2016 19:21
Smaczne danie.))
Bernadeta1 12.08.2016 18:23
na pewno smaczny
wyattearp 12.08.2016 17:53
super jedzonko:)
Madzai 12.08.2016 17:48
Muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak