Składniki:
bulion | 1,5 l |
marchew | 1 |
ziemniak | 1 |
cebula | 1 |
fasolka szparagowa | 100 g |
biała rzodkiew | kawałek |
sos sojowy | 2 łyżki |
olej sezamowy | 1 łyżeczka |
kalafior | 1 różyczka |
czosnek | 1 ząbek |
bulion | 1,5 l |
marchew | 1 |
ziemniak | 1 |
cebula | 1 |
fasolka szparagowa | 100 g |
biała rzodkiew | kawałek |
sos sojowy | 2 łyżki |
olej sezamowy | 1 łyżeczka |
kalafior | 1 różyczka |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: