Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka mięsno-warzywna
Kroki postępowania
Przekładamy makaron na dno naczynia do zapiekania.
makaron penne | 250 gram |
ser żółty | 200 gram |
pieczarki | 400 gram |
cebula | |
filet z kurczaka | 300 gram (użyłam roladek z obiadu) |
przyprawa do gyrosa | |
marchewka z groszkiem | 1 słoik |
sól i pieprz |
masło | 100 gram |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mleko | 200 ml |
śmietana 30% | 20 ml |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól i pieprz | |
żółtko jajek | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: