Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny bigos z dyni
Cebulę obrać i posiekać, kiełbasę pokroić w kostkę. Razem podsmażyć na oleju i przełożyć do garnka. Na koniec doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką.
dynia | 2 kg |
marchewka | 4 szt |
cebula | 2 szt |
kiełbasa | 70 dag |
koncentrat pomidorowy | 6 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat | 4 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 - 1 łyżeczka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: