Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 400 g
papryka czerwona 1 szt
koperek 1 pęczek
sól i pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i koperkiem

Kapustę szatkujemy, przekładamy do miski.
Paprykę myjemy, oczyszczamy z nasion, kroimy w kosteczkę, dodajemy do kapusty i mieszamy. Następnie dodajemy posiekany świeży koperek - mieszamy.
Surówkę skrapiamy oliwą, doprawiamy do smaku solą oraz świeżo mielonym pieprzem - mieszamy. Odstawiamy na kwadrans i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 03.07.2016 23:26
SZYBKA A JAKA SMACZNA DO OBIADU
Klausia 03.07.2016 19:53
Jem taka czesto.
Bernadeta1 03.07.2016 17:38
smaczna surówka
halina17 03.07.2016 15:06
Ja też taką "robię"
gosia56 03.07.2016 13:46
Prosta i pyszna suróweczka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak