Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z borowikami i szałwią
Smacznego!
borowiki | 200 g |
ryż do risotto | 100 g |
masło klarowane | 4 łyżeczki |
szalotka | 1 szt. |
wino białe wytrawne | 50 ml |
Bulion grzybowy | 350 ml |
pomidory suszone Smak | 1 szt. |
ser tarty | 1 łyżka |
tymianek posiekany | 1 łyżeczka |
szałwia | 5 listków |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: