Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tagliatelle z wołowiną i pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 100 Gram
czosnek 2 Ząbki
makaron tagliatelle 200 Gram
pieczarki 80 Gram
śmietana 12% 1 Kubeczek
posiekane listki tymianku
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z wołowiną i pieczarkami

Makaron gotujemy wedle instrukcji. Wołowinę kroimy w paski, pieczarki także kroimy. Na oliwie podsmażamy mięso i pieczarki, dodajemy czosnek. Po 5 min dodajemy śmietane, sól i pieprz do smaku. Na patelnie z sosem dajemy makaron, mieszamy. Posypujemy serem i tymiankiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 22.07.2016 13:30
super obiadek :)
Wacław 17.07.2016 15:51
smaczny obiadek
wwwiolka 15.07.2016 23:40
Bardzo fajny przepis.
Renata9 15.07.2016 21:42
Smaczne jedzonko
bertpvd 15.07.2016 20:57
pyszny makaron :)
Bernadeta1 15.07.2016 19:53
smaczny obiadek
Futka 15.07.2016 18:03
Przepyszna propozycja :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak